Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Hardlooptrainers Nederland

Laatste nieuws

Triatleten bereiden zich voor in Japan
nieuws

Triatleten bereiden zich voor in Japan

16/08/2019 - TeamNL Triathlon is tot en met zondag in Japan voor de testwedstrijden voor de Olympische Spelen die over een jaar plaatsvinden in Tokio. Rachel Klamer en Maya Kingma doen donderdag mee aan de individuele wedstrijd, zondag komt het tweetal samen met Marco van der Stel en Jorik van Egdom in actie in de mixed teamrelay..

Gezocht figuranten trailrunning voor zondag 1 september 2019
nieuws

Gezocht figuranten trailrunning voor zondag 1 september 2019

15/08/2019 - Door een blessure van een van de opleiders is de start van de zomereditie Opleiding TrailrunningTrainer – basis verschoven naar 11 augustus. De andere opleidingsdagen blijven gelijk. Op zondag 1 september 2019 vindt de examendag plaats. Help trainercollega’s in spé en wordt ‘figurant’ voor het examen..

Trainer kijk voorbij het schema
coaching

Trainer kijk voorbij het schema

08/08/2019 - In de hardloopsport vind je overal schema’s. Van beginners tot en met de toppers, je kunt gratis en betaalde schema’s vinden voor hardlopers. Het zijn handige hulpmiddelen omdat de opbouw met precisie moet plaatsvinden. Het geeft je als trainer een handvat maar daar achter zit veel meer… de wereld van de trainingen. Daarom een aantal trainers- en coachingtips voor het werken met schema’s..

Hoeveel nieuwe onderwerpen stop je in de training
coaching

Hoeveel nieuwe onderwerpen stop je in de training

31/07/2019 - Het is wat voor hardlopers de vraag is: “hoeveel km moet ik hardlopen?” Je bent van tevoren druk met het bedenken van je trainingen. Je bent volop bezig met je vak en je wilt iedereen meer kennis en kunde toeschuiven. Daar zitten net twee valkuilen in: teveel geven en dan na een vraag alweer de verdieping opzoeken..

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!

Agenda

18/09/2019

Opleiding TRT Vervolg

Het vervolg op de succesvolle TRT Basis cursus

Meer informatie
Val Sinestra, Zwitserland
Evenement
09/11/2019

Looptrainersdag 2019

Thema: Samen lopen is leuker. Meld je nu ook aan!

Meer informatie
Papendal
Looptrainersdag