4 inspirerende topclinics bij Ledendag Hardlooptrainers Nederland 2024

08 augustus 2024

Hardlooptrainers Nederland nodigt de leden en niet-leden uit voor een inspirerende Ledendag op vrijdag 13 september 2024. Met vier interactieve clinics, heerlijk buffet en uitstekende netwerkmogelijkheden! Met prachtige clinics van trainers Petra Kerkhove, Ronald Valkenburg, Alex Gijsbers en Frank Thüss. Wat leer je?

Sterke voeten trainen

Petra Kerkhove (zie foto, Petra met een van haar groepen) hebben we gevraagd om haar kennis van getrainde voeten. "Sterke voeten hebben 60% minder kans op blessures," meldt Petra. Tijdens haar interactieve clinic 'sterke voeten' vertelt ze alles over de kennis achter die 60% maar ze zet je ook aan het werk. Met die oefeningen kun jij vervolgens weer bij je club of loopgroepen aan de slag. Petra is een goed spreker en ze zal je zeker inspireren. Tenslotte maak je met iedere afzet je snelheid. Je voeten zijn super belangrijk om te trainen.

Waarom méér variatie in trainingen?

Tijdens de workshop van trainer Ronald Valkenburg mag je aan de slag met 'meer variatie in hardlooptrainingen'. Dat is goed voor je creatieve ontwikkeling als trainer. Je hebt er niets aan als je altijd met dezelfde oefeningen traint. Dan weet je wat je krijgt, meer van hetzelfde. Ga aan de slag met jouw creativiteit. Door die veranderingen staan je hardlopers ook weer open om met andere ogen naar het hardlopen te kijken. Dat is het begin van een nieuwe leercurve. Schrijf je in en doe mee.

Alex Gijsbers: trainers makkelijker maken en beter leren

Op de ledendag van Hardlooptrainers Nederland gaat clinicgever Alex Gijsbers aan de slag met een interessant didactisch model. Alex: "Til jouw training naar een hoger niveau en maak het jezelf makkelijk." Dan wil je natuurlijk als time crunched trainer weten wat dat is en wat de voordelen zijn voor je hardlopers. Alex belooft je twee dingen, de kwaliteit van je training gaat omhoog én je hebt meer tijd voor de inhoud. Wil je weten hoe dat werkt? Alex zal je kritische vragen stellen en daarmee ontdekken jullie samen hoe dit model jou als trainer helpt.

Smart trainen met technologie

Apps, horloges, data, Whoop, de ontwikkeling van technologie die in dienst staat van de hardloper zit in een turbulente stroomversnelling. Twintig jaar geleden was het al heel wat als je die hartslagmeter om je borst had. Nu gaat het veel verder, met tests, scenario's, adviezen voor herstel en trainingstips. En toch blijft de trainer keihard nodig. De trainer is net die extra schakel die voorbij de technologie kan kijken. Maar dan moet je er ook wel SMART mee trainen. Frank Thüss legt het allemaal uit hoe je dat kunt doen. Deze docent learning & development (opleidingskunde) weet er alles van en laat je zien hoe je het als trainer in een leergerichte trainingswereld succesvol gebruikt.

Speciaal lage ledenprijs

De Ledendag Hardlooptrainers Nederland is op vrijdagmiddag en -avond 13 september 2024. We geven je met deze 4 slimme clinics de tools in handen om jezelf verder te ontwikkelen. Locatie is 'Middelpunt van Nederland' bij Lunteren. Ben je lid van Hardlooptrainers Nederland dan betaal je voor dit programma inclusief diner slechts 50 euro. Ben je nog géén lid? Niet-leden betalen 175 euro. Dan is het zeker een reden om lid te worden, mee te doen en te netwerken. Doe mee en schrijf je in. Zien we jou ook op vrijdag 13 september?

Ja, ik meld me aan!

Deel dit artikel