9 maart Algemene Ledenvergadering Hardlooptrainers Nederland: Hardlooptrainers 2.0

12 januari 2018

12 januari 2018 - Kom ook naar de Algemene Ledevergadering van vereniging Hardlooptrainers Nederland op vrijdag 9 maart 2018. De bestuurlijke zaken en vernieuwingen komen aan bod maar het centrale onderwerp is, hoe worden we Hardlooptrainers 2.0. Je krijgt veel inspiratie door deze dag. Schrijf je vandaag nog in.

Vernieuwing

Eind 2017 zijn verschillende vernieuwingen doorgevoerd bij Hardlooptrainers Nederland. Nieuwe mensen, andere activiteiten en daar bovenop het initiatief voor twee eigen opleidingen. We merken uit de reacties dat er volop aandacht is voor de twee opleidingen: TrailRunning Trainer en KidsRunning Trainer. Het bestuur zit vol ambitie en dit is de plek om jouw ideeën aan de leden en het bestuur van Hardlooptrainers Nederland voor te leggen. Wellicht nog een opleiding? Een extra manier om trainers bij te scholen? Laat je stem horen en schrijf je vandaag nog in.

Hardlooptrainers 2.0?

Waarom is het thema ‘Hardlooptrainers 2.0’? Niet alleen door alle vernieuwingen. Deze dag is ook een inspiratie-evenement voor onze leden. Het evenement, middag en avond, vindt plaats bij Wolfheze met zijn prachtige bosrijke omgeving. Enkele experts praten je bij over de jongste inzichten om trainingen te geven. Plus we trekken de hardloopschoenen aan en we beleven de introductie van de twee opleidingen TrailRunning Trainer en KidsRunning Trainer. Dat doen we met experts Jan Fokke Oosterhof en Dennis Licht.

Tijdschema

De eerste opzet van het tijdschema van de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 9 maart 2018 ziet er als volgt uit:
Locatie: TV Beekhuizen, Beekhuizenseweg 99, 6881 AH Velp.
14.30 inloop
15.00 introductie met praktijk twee opleidingen TrailRunning Trainer en opleiding KidsRunning Trainer
18.00 diner
19.30 ALV
21.00 borrel

Leden gratis!

Als je lid bent van Hardlooptrainers Nederland dan is je deelname op 9 maart 2018 gratis. Ben je nog geen lid, dan kun je je nog aanmelden. Laat je stemmen horen op 9 maart en kom kennis halen en delen. We zien je graag op deze prachtige locatie. Schrijf je vandaag nog in.

Deel dit artikel