Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Bijscholing

Congres Sportief Verbinden 2017

Congres Sportief Verbinden 2017

25 augustus 2017, Rotterdam is in 2017 de trotse host city van de Nationale Sportweek en pakt groots uit met allerlei sportieve evenementen. Middenin de Nationale Sportweek komt de ITU World Triathlon Series Grand Final 2017 naar Rotterdam! Op vrijdag 15 september 2017 houdt NOC*NSF samen met de NTB, de VSG en de gemeente Rotterdam weer een Sportief Verbinden congres, op drie dicht bij elkaar gelegen locaties.

De organisatie biedt een dagprogramma met veel ruimte voor ontmoeting. Tijdens deze Sportief Verbinden, zullen o.a. verenigingsondersteuners, vertegenwoordigers van sportbonden, gemeenten en provincies, evenementenorganisatoren en onderzoekers elkaar ontmoeten. Tussen 09:30 uur en 19:00 uur vindt een groot aantal bijeenkomsten plaats voor ongeveer 500 personen.

Het congres is een besloten evenement, wat betekent dat je alleen met een uitnodiging en bevestigde inschrijving deel kunt nemen.

Sportief Verbinden Met Sportief Verbinden willen we de sport verder versterken door relevante netwerken uit de politiek, sport, bestuurlijk, maatschappelijk en commercieel Nederland samen te brengen bij topevenementen. Dit is een initiatief van het ministerie van VWS, de vijf grote gemeenten (G5), Vereniging Sport Gemeenten, Kenniscentrum Sport, Sport & Zaken en NOC*NSF. Sportief

Verbinden Congres 2017

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!