Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Bijscholing

Running Therapie

Running Therapie

Simon van Woerkom, fysio/runningtherapeut uit Malden schreef samen met psychiater Bram Bakker het boek Runningtherapie, het standaardwerk voor lopers en professionals.

Samen verzorgen zij al meer dan 10 jaar de cursus runningtherapie waarin professionals uit de gezondheidszorg, maar ook looptrainers opgeleid worden tot runningtherapeut. Fervent marathonloper Van Woerkom zal de presentatie gaan verzorgen.

Wat?
Met een interactieve presentatie wordt uitgelegd waardoor runningtherapie zich onderscheidt, maar ook overeenkomsten vertoont met reguliere ‘start-to-run’ activiteiten. Afhankelijk van de behoefte zal er per bijeenkomst één klacht of stoornis centraal staan; depressie, angst/paniek, burn-out of de somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijk klachten.

Waar?

  • 18 mei, Run2Day Assen, Ceresstraat 7, 9401 DR Assen. Aanvang 19.30 uur.
  • 16 november Run2Day Eindhoven, Geldropseweg 19, 5611 SC Eindhoven. Aanvang 19.30 uur. Schrijf nu in.

Hardloopcafes

Georganiseerd door HARDLOOPTRAINERS NEDERLAND

Hardlooptrainers.nl Cafés zijn regionale bijeenkomsten gericht op het uitwisselen van ervaringen en gekoppeld aan een thema en/of workshop. Ze worden gehouden voor leden en toekomstige leden van Hardlooptrainers Nederland en eventueel andere belangstellenden. Leden van Hardlooptrainers Nederland hebben voorrang bij inschrijving.

Inschrijven?
Schijf je snel in door een e-mail te sturen naar bestuur@hardlooptrainers.nl

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!