vereniging

Gezocht figuranten trailrunning voor zaterdag 6 april 2019

Gezocht
Voor de examendag van de ‘Opleiding TrailRunningTrainer - basis’ is de coördinator voor scholing van Hardlooptrainers Nederland op zoek naar 8 tot 16 lopers die willen spelen voor “trailrunningtrainingfigurant”. Beloning als figurant: een gave dag met extra les en je helpt de trainers in opleiding!

Programma

De 10 trainers die de opleiding volgen, geven een examentraining aan 8 lopers die ze niet kennen. Bijvoorbeeld in de ochtend (of middag) ben jij figurant in 5 examens achter elkaar, je figureert als één van die lopers. Een examen duurt 45 minuten; waarvan er 35 minuten actief getraind wordt en de overige 10 minuten evalueren de 2 examinatoren (met de examenkandidaat). In totaal ben je ongeveer 3 uur actief bezig met tussendoor pauzes van 10 minuten.

Verdiepende lessen voor de figurant

In de middag krijgen de figuranten die in de ochtend “trailrunningtrainingfigurant” speelden dan de mogelijkheid zich aan te sluiten bij de groep van 9 examenkandidaten die op dat moment geen examen doen. Zij krijgen van de opleider namelijk extra verdiepende en verbredende lessen over het vak trailrunningtrainer. Dit kan zowel theoretisch als praktisch van aard zijn en afhankelijk van de aard vindt dat binnen of buiten plaats. Figuranten kunnen er ook voor kiezen naar huis te gaan direct na het figureren in de ochtend.

Je kunt je opgeven voor figureren in de ochtend, óf figureren in de middag, óf er de hele dag gezellig er bij zijn en dus ook een dagdeel extra verdiepende en verbredende lessen volgen.

Na het ochtenddeel lunchen de examenkandidaten samen met de figuranten die ook de gehele dag aanwezig blijven in het gezellige clubhuis van tennisvereniging Beekhuizen (Velp).

Opties 6 april 2019

  • Zaterdag 6 april, van 9.00 tot ongeveer 13.00 uur
  • Zaterdag 6 april, van 13.30 tot ongeveer 17.30 uur
  • Zaterdag 6 april, van 9.00 tot ongeveer 17.30 uur, inclusief lunch

Toast bij diploma’s

Zodra alle trainers-in-opleiding hun examen hebben afgelegd, gaan we allemaal naar binnen voor de feestelijke diploma-uitreiking, waarna een gezamenlijk proost volgt. De gezamenlijke proost is voor de nog aanwezige figuranten ook de afsluiting van een sportieve, maar zeker ook interessante dag ‘buitenspelen’ in de prachtige Veluwse bossen.

Locatie

Tennisvereniging Beekhuizen, Beekhuizenseweg 99, Velp (Gld).

Kosten: niets

Deze dag kost de figurant, naast tijd, helemaal niets. Voor de lunch wordt gezorgd wanneer je de gehele dag aanwezig bent.

Aanmelding

Klik hier om je in te schrijven of ga naar: https://goo.gl/forms/59M5yvzux4kP4zHq1
Voor de duidelijkheid: je bent pas ingeschreven via het inschrijfformulier en niet via een ‘ja’ op Facebook.

Foto: Een van de opleiders van Hardlooptrainers Nederland geeft feed-back tijdens de opleiding ‘Opleiding TrailRunningTrainer - basis’ begin 2019. (Foto: Hardlooptrainers Nederland)