Magazine ProLoop

ProLoop is het vakblad voor looptrainers, van sprint/horden tot ultralang. Het magazine informeert de leden van Hardlooptrainers Nederland over ontwikkelingen in het vakgebied met interviews, achtergrondverhalen en nieuwe inzichten.

Nieuwe leden ontvangen het blad automatisch, maar ook geïnteresseerde trainers en (atletiek)verenigingen kunnen abonnee worden. De kosten daarvoor bedragen € 40,- (inclusief verzendkosten). U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@arko.nl.

Het volgende nummer van Proloop verschijnt in het najaar 2017.

Proloop voorjaar 2017

  • Openingsinterview is met trainer Paul van Royen (Ciko66). Hij leert hardlopers onder meer ‘macho lopen’ en legt sterk de nadruk op de armbewegingen. Hij kan een herkenbaar stempel drukken op hardlopers. Zo sterk dat collega’s kunnen zien dat een loper door Paul wordt getraind.;
  • Guido van Weeren laat zien hoe je visualisatie gebruikt. Niets zweverigs aan, gewoon heel concreet resultaat bereiken door mentaal sporters te begeleiden
  • Het concept ParklopenWat zijn de stappen plus 6 tips hoe je als trainer kansen kunt pakken met Parklopen of parkrun.
  • Hoe word jij een betere coach? 10 trends zijn vertaald naar 10 manieren om een betere coach te worden. Een coach die midden in het vak staat en kansen benut.
  • Lees zeker ook de columns van Jan Fokke Oosterhof, Barbara Kerkhof en Kamiel Maase. 76 pagina’s bomvol kennis, tips en hardloopplezier. Het dikste nummer van de afgelopen twee jaar.

Preview